top of page

Ik kwam bij Mirjam terecht op een moment dat mijn werkgever op punt van faillissement aanvragen stond. Ik werkte daar toen al ruim 10 jaar, had in diverse functies gewerkt waar ik steeds ook zomaar was “ingerold". Met een onzekere tijd tegemoet, vroeg ik mij steeds vaker een aantal zaken af; "Past mijn huidige functie wel bij mij, wat wil ik als nieuwe carrière stap, waar word ik nu echt gelukkig van”.
Mirjam ging met mij heel concreet aan de slag door middel van diverse stappen,

bv door terug te grijpen naar het verleden, wat vond ik vroeger leuk om te doen,
maar ook een blik naar de toekomst, wat zou je droombaan zijn.
Van daaruit filteren welke kernwaarden in een functie en in een organisatie voor mij belangrijk zijn en waar mijn persoonlijke kracht ligt.

Het waren hele informele, leuke gesprekken in een ontspannen setting. Het loopbaantraject met Mirjam helpt mij nu om bij het schrijven van sollicitatie brieven beter mijn competenties aan te geven, maar ook om in sollicitatie gesprekken de juiste vragen te stellen om te zien of de organisatie bij mij als persoon past.


- Onje Evers

Het loopbaan traject was bijna achter de rug toen ik in een van de laatste sessies Mirjam vertelde van het sollicitatiegesprek dat ik een dag later zou hebben. Ik was helemaal enthousiast over de functie,  maar ook best gespannen… het sloot zo mooi aan op het loopbaantraject en het advies wat eruit was gekomen. Ik vond de cultuur van het bedrijf ook heel belangrijk, maar had moeite te definiëren wat dat 'belangrijk' precies inhield en hoe ik dat in het gesprek zou kunnen toetsen.
Mirjam zag me worstelen en bedacht ter plekke een oefening. Op een simpele en rustige manier werd het me duidelijk wat voor mij belangrijk was en hoe ik dat in het sollicitatiegesprek aan de orde kon brengen. Goed voorbereid en kalm ging ik de volgende dag op pad. Het was een geweldig gesprek, geen vraaggesprek wat je vaak in sollicitaties tegenkomt, maar een gesprek op niveau en met inhoud.
Het grappige is dat het niet die job is geworden, en dat is helemaal okay, want door dit traject met Mirjam, heb ik gevonden wat bij mij past.

 

- Regina Kruger

Het voelde niet meer helemaal lekker op mijn werk. Mijn energiebalans was de verkeerde kant doorgeslagen. Samen met Mirjam heb ik gekeken naar wat ik nodig heb in mijn werk om 'happy' te zijn. Haar aanpak is down-to-earth en resultaatgericht. De lijst met de voor mij belangrijke kernwaarde in mijn werk is als een soort kompas. Dit helpt mij enorm in mijn zoektocht. Door Mirjams hulp kan ik nu specifiek zoeken naar mijn volgende loopbaanstap! Ook in deze zoektocht vind ik het fijn af-en-toe met Mirjam te sparren.

- D. Koopmans

Na jaren in hetzelfde werkveld gewerkt te hebben komt voor iedereen een moment waarop je jezelf de vraag stelt, is dit wat ik wil, haal ik uit m’n huidige job nog genoeg voldoening? En als ik dan de keuze ga maken voor een andere baan in welke richting moet ik dan denken?
Voor mij waren deze vragen aanleiding om contact met Mirjam Wisselaar op te nemen om onder haar begeleiding te onderzoeken wat voor mij de beste vervolgstap in mijn carrière zou zijn.
In een aantal 1 op 1 gesprekken in combinatie met opdrachten die ik thuis kon voorbereiden en het invullen van vragenlijsten begeleide ze mij in het voor mezelf vaststellen van die zaken die voor mij echt belangrijk zijn bij het uitvoeren van mijn werk. De informele en enthousiaste aanpak van Mirjam beviel mij zeer goed. Mirjam is in staat om snel te schakelen en verbanden te leggen, hierdoor kon zij in combinatie met een aantal tools een voor mij best passende plan van aanpak maken. Onze gesprekken en haar support hebben ertoe geleid dat ik gericht om me heen ben gaan kijken naar een nieuwe functie in hetzelfde werkveld als waar ik in acteerde. Gelukkig kon ik snel een nieuwe functie vinden waarin de met Mirjam besproken punten terugkomen en die mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak nieuwe uitdagingen biedt.

 

- René van den Bogert

06 158 591 67

bottom of page